QNAP představuje mimořádně tichý NAS TS-410E se dvěma porty 2,5GbE

15.09.2022

Společnost QNAP představuje mimořádně tichý NAS TS-410E se dvěma porty 2,5GbE do pracovišť citlivých na hluk a do audiovizuálních prostředí

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 15. září 2022 – Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti počítačových, síťových a úložných řešení, dnes představila nový profesionální NAS TS-410E, navržený pro multimediální centra a prostředí citlivá na hluk. Model TS-410E s chlazením bez ventilátorů nabízí vysokorychlostní I/O zahrnující dva porty 2,5GbE, sloty SATA SSD, porty USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s) a 4K výstup přes HDMI. Uspokojuje tak požadavky náročných aplikací, jako jsou přenos a streamování objemných souborů, virtuální počítače či přenos pracovních ploch virtuálních počítačů nebo záznamů z dozorování. 

Kompaktní NAS TS-410E je ideální pro různé scénáře použití. Lze jej dokonce nainstalovat ve svislé poloze pro lepší využití prostoru. Je vybaven čtyřjádrovým procesorem Intel® Celeron® J6412 (s navýšením až na 2,6 GHz) a 8 GB dvoukanálové paměti. Poskytuje čtyři 2,5” sloty SATA 6 Gb/s pro instalaci SSD, které zajišťují rychlý a stabilní zápis a čtení. Pro zvýšení výkonu IOPS a uspokojení požadavků na výkon si uživatelé mohou flexibilně nakonfigurovat funkci SSD cache. Model TS-410E také nabízí hardwarově akcelerované šifrování AES-NI, které zabezpečí data bez negativních dopadů na výkon zařízení. Díky dvěma portům 2,5GbE RJ45 a možnosti slučování portů lze dosáhnout rychlosti až 5 Gb/s.

„Model TS-410E je tišší než šepot a je dokonalý do pracovišť citlivých na hluk. Vedle toho je NAS TS-410E vhodný pro hromadné, dlouhodobé nasazení a rozšiřování. Poskytuje totiž až 7letou podporu,“ uvedl Jerry Deng, produktový manažer společnosti QNAP.

Model TS-410E, vybavený inteligentním operačním systémem pro NAS, QTS 5.0, umožňuje spolehlivě ukládat, sdílet, zálohovat a synchronizovat soubory a zabezpečovat data. Lze jej použít jako server Plex® ke streamování multimediálních souborů do mobilních zařízení, počítačů a televizí pro obohacenou multimediální zábavu. Integrované centrum App Center nabízí aplikace, které lze instalovat dle potřeby pro rozšíření aplikačního potenciálu NAS TS-410E. Patří mezi ně HBS (Hybrid Backup Sync) pro efektivní úlohy lokálního/vzdáleného/cloudového zálohování, Virtualization Station a Container Station pro nativní hostování virtuálních počítačů a kontejnerů a nástroj QVR Elite na bázi předplatného, který je možné díky HDMI výstupu a vysokokapacitnímu úložišti zařízení TS-410E využít k vybudování chytrého a cenově dostupného řešení kamerového dozorování.

Klíčové specifikace

TS-410E-8G: Čtyřjádrový/čtyřvláknový procesor Intel® Celeron® J6412 (s navýšením až na 2,6 GHz), 8 GB RAM (bez možnosti rozšíření), 4x 2,5” disková pozice SATA 6 Gb/s pro SSD, 2x port 2,5GbE, 4x port USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s), 1x výstup 4K HDMI

Další informace můžete získat a na kompletní sortiment společnosti QNAP se můžete podívat na stránkách www.qnap.com.

« Zpět
© Developed by CommerceLab