Synology® SA6400 a RX1223RP

12.01.2023










Společnost Synology představuje vysoce škálovatelné zařízení SA6400 umožňující flexibilní a rychlé rozšíření úložiště dat


Tchaj-pej, Tchaj-wan – 18. ledna 2023 – Společnost Synology dnes oznámila dostupnost 12šachtového zařízení SA6400, nejvšestrannějšího úložného systému určeného k tomu, aby podnikům a velkým studiím zajistilo neskutečně rychlé datové přenosy a rozšíření kapacity na vyžádání.

„Zařízení SA6400 je ideální řešení ke zpracování neustále narůstajících objemů nestrukturovaných dat,“ uvedl Julien Chen, produktový manažer společnosti Synology. „Díky možnosti rychlého rozšiřování souběžně s nárůstem objemu dat jej lze použít jako úložiště souborů nebo záloh v agilních a dynamických prostředích, ve kterých musí být firmy připraveny na nárůst objemu dat v budoucnosti.“

Nejlepší škálovatelnost a výkon ve své třídě

Přidáním až 8 rozšiřovacích jednotek RX1223RP lze kapacitu úložiště plynule rozšířit až na celkový počet 108 přihrádek na disky, ve kterých lze uložit v rámci jediného systému více než 1,9 PB – tedy devítinásobek původní kapacity.

Díky propustnosti přes 6500/4000 MB/s sekvenčního čtení/zápisu1 zajišťuje zařízení SA6400 plynulý provoz i v těch nejnáročnějších situacích, například v podnikových datových centrech, velkých produkčních studiích a aplikacích v oblastech maloobchodu nebo pohostinství.

Výkon lze prostřednictvím upgradu vestavěného připojení k síti o rychlosti 10GbE na 25 nebo dokonce 40GbE dále zvýšit, aby zvládl více streamů nebo si poradil se specializovanými aplikacemi.2

Flexibilní souborový server pro rostoucí týmy

Komplexní podpora pro souborové a blokové protokoly umožňuje rozsáhlý přístup ke zdrojům společnosti prostřednictvím místní sítě nebo sítě VPN, a to včetně jednoduché správy přístupových oprávnění prostřednictvím integrace služeb Active Directory/LDAP.

Řešení pro správu a sdílení souborů Synology Drive funguje na různých platformách a umožňuje organizacím vytvořit privátní cloud, který bude týmům sloužit k bezpečnému přístupu, úpravám a sdílení souborů s možností granulárního nastavení oprávnění zajišťujících maximální zabezpečení a dodržování předpisů.

Integrace s cloudem, buď se službou C2 Storage provozovanou společností Synology nebo cloudem nějakého jiného provozovatele, umožňuje efektivní synchronizaci souborů mezi servery používanými distribuovanými týmy nebo společnostmi založenými na hvězdicovém organizačním modelu.

Další informace o správě souborů

Centralizovaná ochrana dat pro celou infrastrukturu

Díky přetrvávajícím a průběžně vznikajícím hrozbám v oblasti kybernetické bezpečnosti je ochrana důležitých dat a služeb, včetně zajištění jejich dostupnosti, důležitější než kdy dříve.

Sada Synology Active Backup Suite, určená k ochraně koncových bodů, umožňuje bezpečné zálohování zařízení se systémy Windows, Linux a macOS (v blízké budoucnosti), virtuálních počítačů se systémy Hyper-V/VMware a účtů v platformách Microsoft 365 / Google Workspace do zařízení SA6400 a jejich rychlé obnovení v případě potřeby.

Zařízení SA6400 také nabízí služby zálohování dat, pořizování jejich snímků a automatizaci replikace, prostřednictvím kterých chrání sdílené složky a jednotky LUN; cílem mohou být jiné systémy Synology nebo cloudy, čímž lze snadno zajistit dodržení pravidla zálohování 3-2-1.

Dostupnost služeb lze zvýšit využitím služby Synology High Availability (SHA), která spárováním totožných jednotek vytvoří cluster active/passive, který v případě neočekávaného výpadku zajistí automatické přepnutí služeb v řádu minut. 

Další informace o ochraně dat

Výkonná a všestranná platforma pro firemní aplikace

Prostřednictvím vlastního centra pro stahování systému Synology DSM, jeho kontejnerů nebo virtuálních počítačů máte k dispozici mnoho cenově výhodných řešení.

Mezi integrované firemní aplikace patří kompletní sadu nástrojů pro správu souborů a zvýšení produktivity, pomocí kterých mohou týmy vylepšit vzájemnou spolupráci, dále řešení privátní pošty se stoprocentním vlastnictvím dat a plnohodnotnou platformu pro zasílání zpráv umožňující pohodlnější a bezpečnou komunikaci.

Kontejnery Docker a virtuální počítače lze v zařízení SA6400 spouštět pomocí nástrojů Docker nebo Synology Virtual Machine Manager (VMM), hypervisoru pro virtualizované verze systémů Windows®, Linux® a DSM a provádět tak bezpečné testování a vyhodnocování aplikací. Další informace

Další informace o řešeních produktivity

Dostupnost

Zařízení SA6400 a RX1223RP můžete zakoupit již dnes prostřednictvím partnerů a prodejců společnosti Synology.

<="" li="" style="box-sizing: border-box;">

  1. Hodnoty výkonu byly získány v rámci interního testování společnosti Synology. Skutečný výkon se může lišit podle testovacího prostředí, používání a konfigurace. Další informace jsou uvedeny v grafech výkonu.
  2. Nejnovější seznam kompatibilních síťových karet je uveden v našem seznamu kompatibilních zařízení.
© Developed by CommerceLab