Synology® DiskStation® DS723+

12.01.2023

Společnost Synology® představuje zařízení DiskStation® DS723+, výkonné zařízení úložiště s malými rozměry

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 11. ledna 2023 – Společnost Synology dnes představila nové dvoušachtové zařízení Synology DiskStation DS723+, nejmenšího rozšiřitelného zástupce řady univerzálních řešení pro domácí kanceláře a malé firmy.

Zařízení DS723+ stojí na všestranném operačním systému Synology DiskStation Manager (DSM) a představuje proto komplexní řešení ochrany a správy firemních dat, jednoduché spolupráce na dokumentech, vzdáleného přístupu k souborům a monitorování hmotného majetku – to vše v kompaktní velikosti stolního počítače. 

„V poměru ke své velikosti nabízí tato nová jednotka působivý výkon i funkce,“ uvedl Michael Wang, produktový manažer společnosti Synology. „Díky extrémně malým rozměrům se bude bezpochyby jednat o lákavou možnost pro zákazníky, kteří mají menší požadavky na úložiště, ale chtějí si užívat pohodlí centralizovaného úložiště a využít možnost jeho rozšiřování v budoucnosti.“

Platforma úložiště s možnostmi pro rozšiřování

Zařízení DS723+ je ideální pro týmy profesionálů, malé firmy, které chtějí vstoupit do světa centralizovaného úložiště, nebo jako uzel edge v distribuovaných nasazeních, protože v případě potřeby rozšíření kapacity ho lze pomocí rozšiřovací jednotky DX517 rozšířit až na 7 šachet na disky.

Uživatelé mohou také upgradovat výkon tohoto zařízení, protože nabízí možnost přidat síťové připojení o rychlosti 10GbE a prostřednictvím vestavěného slotu PCIe také disky SSD M.2 NVMe, které nabízejí rychlé ukládání do mezipaměti nebo vytváření dalších fondů úložiště typu all-flash.

Lokální úložiště s integrací cloudu

Zařízení DS723+ přináší intuitivní správu a sdílení souborů pomocí služby Synology Drive, která kombinuje přístup k souborům v různých platformách se soukromím, zajišťovaným lokálním úložištěm. Týmy, které pracují na dálku a firmy, které provozují systémy na několika místech, mohou pomocí synchronizace souborů mezi pracovišti také dosáhnout zrcadlení obsahu mezi zařízeními Synology.

Funkce hybridního cloudu nabízené službou Synology Hybrid Share umožňují uživatelům propojit přednosti lokálního a cloudového úložiště a ukládáním studených dat do cloudu a současným uchováváním často používaných souborů v mezipaměti zařízení zajistit přístup k těmto souborům rychlostí sítě LAN.

Další informace o správě souborů

Zálohovací centrum pro ochranu dat na více úrovních

Do zařízení DS723+ lze pomocí sady Active Backup Suite společnosti Synology zálohovat systémy Windows a Linux, virtuální počítače se systémy Hyper-V/VMware a účty ve službách Microsoft 365/Google Workspace a chránit tak důležitá nebo citlivá data před ransomwarem a dalšími kybernetickými hrozbami.

Pokud chtějí uživatelé dále zvýšit úroveň ochrany, mohou také vytvářet zálohy a snímky v časovém bodě dat uložených v zařízení NAS a ty následně zabezpečit v jiném vzdáleném serveru nebo v cloudu

Další informace o ochraně dat

Všestranné a intuitivní řešení pro sledování

Díky podpoře více než 8300 ověřených IP kamer a zařízení ONVIF dokáže výkonný systém VMS služby Synology Surveillance Station udělat ze zařízení DS723+ plnohodnotný systém pro správu videa, který dokáže lokálně a tedy zcela v soukromí záznam uchovat.

Uživatelé mohou prostřednictvím moderního a přizpůsobitelného rozhraní rychle nastavit a spravovat až 40 kamer a při sledování rozsáhlejších prostorů nebo více budov mohou přes zobrazení dokonce přeložit plány podlaží nebo mapy Google či OpenStreetMap. Jednoduché a efektivní přepínání mezi záznamovými servery v případě havárie, správa více zařízení a možnost souběžného nahrávání záznamu do cloudu služby Synology C2 zvyšují odolnost a dostupnost důležitých záznamů.

Další informace o službě Surveillance Station

Dostupnost

Zařízení Synology DS723+ můžete zakoupit již dnes prostřednictvím partnerů a prodejců společnosti Synology. Podrobnosti jsou uvedeny na stránce produktu.

« Zpět
© Developed by CommerceLab