QNAP aktualizuje aplikaci McAfee Antivirus pro NAS, přidává funkci vícevláknové kontroly a další funkce

17.07.2023

QNAP aktualizuje aplikaci McAfee Antivirus pro NAS, přidává funkci vícevláknové kontroly a další funkce

Aktualizace je plná nových a pokročilých funkcí, které uživatelům QNAP NAS poskytují špičkové řešení zabezpečení


QNAP aktualizuje aplikaci McAfee Antivirus pro NAS, přidává funkci vícevláknové kontroly a další funkce


Tchaj-pej, Tchaj-wan, 17. července 2023
 – Společnost QNAP® Systems, Inc. dnes vydala aplikaci McAfee Antivirus verze 3.2 pro systémy QNAP NAS. Tato nová verze přináší několik výkonných funkcí určených ke zvýšení celkové bezpečnosti a efektivity QNAP NAS. Patří k nim:

  • Aktualizace definic virů: Díky možnosti zvolit frekvenci automatických kontrol aktualizací mohou uživatelé nyní zajistit, aby byl jejich NAS chráněn před novými hrozbami. 
  • Chytrá kontrola: Funkce chytré kontroly inteligentně detekuje a přeskakuje dříve skenované soubory, čímž optimalizuje proces skenování a zvyšuje efektivitu a snižuje zatížení systému. 
  • Vícevláknová kontrola: Díky využití výpočetního výkonu robustních procesorů rozděluje NAS úlohy skenování do více vláken, což umožňuje paralelní zpracování a výrazně zvyšuje rychlost skenování. (Poznámka: Tato funkce je podporována pouze procesory s více než čtyřmi vlákny.)
  • Správa infikovaných souborů: Když aplikace McAfee Antivirus zjistí infikované soubory, uživatelé mají k dispozici řadu konkrétních akcí, které mohou provést ke zmírnění hrozby. Mezi tyto akce patří Obnovit, Obnovit a vyloučit, Uložit do karantény, Opravit a Odstranit.

„Vydání McAfee Antivirus verze 3.2 podtrhuje náš závazek poskytovat uživatelům NAS špičková bezpečnostní řešení,“ řekl Sean Peng, produktový manažer společnosti QNAP. Dodává: „Neustále se snažíme zlepšovat ochranu a výkon úložných zařízení našich zákazníků a tyto nové funkce v aplikaci McAfee Antivirus pro NAS představují významný krok vpřed při dosahování tohoto cíle.“

Dostupnost

McAfee Antivirus ve verzi 3.2 pro NAS je k dispozici pro všechny QNAP NAS se systémem QTS 5.0.0 / QuTS hero h5.0.0 (nebo novějším). Ke každému zařízení QNAP NAS je k dispozici bezplatné 30denní zkušební období. Další informace naleznete na adrese www.qnap.com.

« Zpět
© Developed by CommerceLab