Úložné řešení QNAP „QuObjects“ kompatibilní s S3 a certifikované jako Veeam® Ready – Object s funkcí Immutability

23.05.2024

Úložné řešení QNAP „QuObjects“ kompatibilní s S3 a certifikované jako Veeam® Ready – Object s funkcí Immutability

QNAP NAS je ideální lokální objektové úložiště pro zálohování Veeam


Úložné řešení QNAP „QuObjects“ kompatibilní s S3 a certifikované jako Veeam® Ready – Object s funkcí Immutability


Tchaj-pej, Tchaj-wan, 23. května 2024 –
 Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti počítačových, síťových a úložných řešení, dnes oznámila, že její řešení objektového úložiště „QuObjects“ kompatibilní s S3 bylo kvalifikováno jako Veeam® Ready – Object s funkcí Immutability. Je použitelné pro QNAP NAS s operačními systémy QTS a QuTS hero. Tato certifikace podtrhuje spolehlivost QuObjects jako bezpečného řešení zálohování objektů pro podniky, které zvyšuje efektivitu správy dat a nejvyšší bezpečnost.

QuObjects je řešení objektového úložiště S3 pro QNAP NAS, které se může pochlubit 20krát vyšší rychlostí čtení/zápisu než běžné cloudové služby a vysoce flexibilní a škálovatelnou architekturou, která zajišťuje efektivní přenos a flexibilitu objektového úložiště. Od vývoje objektových služeb až po náročné pracovní zátěže, jako je strojové učení a úložiště typu Data Lake, pomáhá QuObjects podnikům dosáhnout různých aplikačních potřeb s vyšší efektivitou nákladů.

QuObjects podporuje funkci Zámek objektů, která zajišťuje nezměnitelnost dat a dále chrání před hrozbami ransomwaru, kybernetickými útoky nebo lidskou chybou. Ve spojení s funkcemi řízení přístupu a ověřování, poskytuje komplexní ochranu a zabezpečení dat objektů.

Jimmy Tam, produktový manažer společnosti QNAP, uvedl: „Zabezpečení dat je pro podniky klíčové. Díky tomu, že řešení QuObjects má certifikaci Veeam Ready – Object s funkcí Immutability, umožňujeme organizacím využívajícím řešení Veeam, aby se bez obav rozhodly pro QNAP NAS pro lokální úložiště objektů S3 a zálohování, přičemž mohou využívat rychlý přenos, rozsáhlou škálovatelnost a stabilní zabezpečení.“

Společnost QNAP je preferovaným partnerem řešení zálohování objektů Veeam. Další informace naleznete na Veeam Ready Object Partner a QNAP QuObjects – úložiště objektů S3.

Další informace můžete získat a na kompletní řadu QNAP NAS se můžete podívat na stránkách www.qnap.com.

« Zpět
© Developed by CommerceLab