QNAP představuje novou dvouportovou rozšiřující 10GbE síťovou kartu QXG-10G2T

26.09.2023

Společnost QNAP představuje novou dvouportovou rozšiřující 10GbE síťovou kartu QXG-10G2T

Navrženou pro zvýšení výkonu sítě a zlepšení přenosu dat pro jednotlivce i týmy


Společnost QNAP představuje novou dvouportovou rozšiřující 10GbE síťovou kartu QXG-10G2T


Tchaj-pej, Tchaj-wan, 26. září 2023
 – Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, dnes představila rozšiřující 10GbE síťovou kartu QXG-10G2T

QXG-10G2T je špičková, dvouportová, 5-ti rychlostní rozšiřující 10GbE (RJ45) síťová karta, která představuje energeticky úsporné a cenově výhodné řešení pro různé síťové potřeby. Tato karta je ideální pro profesionální fotografy, kameramany nebo členy spolupracujícího týmu, kteří vyžadují současný přístup k datům s nižší latencí.

Andy Chuang, produktový manažer společnosti QNAP, uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme na trh uvést kartu QXG-10G2T. Tato rozšiřující karta je důkazem snahy společnosti QNAP poskytovat inovativní a efektivní řešení pro moderní síťové výzvy. Díky svým všestranným funkcím a podpoře více rychlostí nabízí karta QXG-10G2T uživatelům NAS i PC bezproblémovou práci a zvyšuje efektivitu jejich pracovních postupů.“

Hlavní funkce:

  • Podpora 5 rychlostí: QXG-10G2T podporuje pět různých rychlostí, včetně 10GbE, 5GbE, 2,5GbE, 1GbE a starších standardů Ethernetu, což zajišťuje kompatibilitu s různými síťovými scénáři.
  • Kompatibilita s NAS a PC: QXG-10G2T je kompatibilní s operačními systémy QNAP NAS (QTS a QuTS hero), Windows® 10 a Linux®.
  • Marvell® AQtion Controller AQC107: Díky řadiči Marvell AQtion Controller AQC107 poskytuje QXG-10G2T vynikající energetickou účinnost a úspornost bez snížení výkonu.
  • Rozhraní PCIe 3.0: Rozhraní PCIe Gen 3 x4 nabízí přenosovou rychlost až 32 Gb/s, což umožňuje rychlý přenos dat pro náročné úlohy.
  • Získejte konektivitu až 20 Gb/s: Využitím dvou portů 10GbE karty QXG-10G2T mohou uživatelé dosáhnout konektivity až 20 Gb/s prostřednictvím vícekanálového připojení s funkcí SMB Multichannel nebo slučování portů. 

Rozšiřující karta QXG-10G2T je kompatibilní s řešeními síťových switchů 10GbE společnosti QNAP, což uživatelům umožňuje snadno a úsporně vytvářet vysokorychlostní síťová prostředí.

Další informace o rozšiřující síťové kartě QXG-10G2T 10GbE a dalších inovativních produktech QNAP najdete na adrese www.qnap.com.

« Zpět
© Developed by CommerceLab