Společnost QNAP uvádí na trh 2,5GbE multimediální řadu NAS TS-x62 s dvoujádrovým procesorem Intel® Celeron® N4505

08.12.2022

Společnost QNAP uvádí na trh 2,5GbE multimediální řadu NAS TS-x62 s dvoujádrovým procesorem Intel® Celeron® N4505, HDMI 2.1, dvěma sloty M.2 PCIe a rozšířením PCIe

Společnost QNAP uvádí na trh 2,5GbE multimediální řadu NAS TS-x62 s dvoujádrovým procesorem Intel® Celeron® N4505, HDMI 2.1, dvěma sloty M.2 PCIe a rozšířením PCIe

Tchaj-wan, Tchaj-pej, 8. prosince 2022 - Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti výpočetních a úložných řešení, dnes představila řadu TS-x62 zařízení NAS. Řada disponuje dvoujádrovými procesory Intel® Celeron® a zahrnuje dvoupozicový model TS-262 a čtyřpozicový model TS-462. Oba modely jsou vybaveny portem 2,5 GbE a dvěma sloty M.2 PCIe pro SSD cache, které umožňují vyšší přenosové rychlosti a rychlejší přístup k datům pro zvýšení výkonu různých úložných aplikací. K dispozici je také slot PCIe Gen 3, který uživatelům umožňuje rozšířit funkce NAS pomocí řady karet QNAP PCIe. Multimédia uložená na TS-x62 lze streamovat po celé domácnosti a pomocí výstupu HDMI 2.1 si je vychutnat přímo v televizoru nebo na monitoru. 

„Jsme rádi, že jsme se společností QNAP mohli spolupracovat na řadě TS-x62, která pokrývá různé scénáře použití pro domácí uživatele, jako je streamování médií v rozlišení 4K, centralizované úložiště a efektivní zálohování souborů. Procesor Intel® Celeron® N4505 poskytuje atraktivní výkon pro domácí modely NAS díky větší schopnosti spolupráce a multitaskingu,“ uvedl Jason Ziller, generální manažer Client Connectivity Division ve společnosti Intel Corporation.

„Řada TS-x62 s procesorem Intel® Celeron® N4505 představuje závazek společnosti QNAP poskytovat pokročilý výkon a funkce pro domácí uživatele. Například díky integrovanému modulu AI Intel® OpenVINO™ umožňuje řešení pro správu fotografií uživatelům rychlejší identifikaci a organizaci snímků ve srovnání s předchůdci,“ prohlásil Meiji Chang, generální manažer společnosti QNAP.

Řada TS-x62 je standardně dodávána s nejnovější verzí operačního systému QTS společnosti QNAP – QTS 5.0.1 – což uživatelům umožňuje rychlejší, plynulejší a jednodušší uživatelské prostředí. QuMagie, inteligentní aplikace pro správu fotografií s umělou inteligencí, může být nyní vylepšena instalací Edge TPU (volitelný nákup). QTS 5.0 také podporuje TLS 1.3 pro zvýšení bezpečnosti a výkonu, s automatickou aktualizací QTS a aplikací pro zajištění optimálních podmínek pro provoz NAS.

Díky podpoře Plex® mohou uživatelé řady TS-x62 streamovat mediální soubory do mobilních zařízení, zařízení DLNA® a televizorů pomocí běžných zařízení pro streamování médií včetně Roku®, Apple TV® (přes Qmedia), Google Chromecast™ a Amazon Fire TV®. Hybrid Backup Sync (HBS 3) poskytuje různé možnosti zálohování, například sekundární zálohování do cloudu, na lokální externí disky a vzdálená zařízení NAS. Kapacitu TS-x62 lze rozšířit připojením rozšiřujících jednotek nebo pomocí HybridMount pro připojení cloudových služeb, jako jsou Dropbox, Google Drive, OneDrive a další významné cloudové služby. NAS App Center nabízí také širokou škálu aplikací pro správu souborů, produktivitu a mnoho dalšího.

Klíčové specifikace

  • TS-262-4G: 2 diskové pozice, 4 GB RAM
  • TS-462-2G: 4 diskové pozice, 2 GB RAM

Stolní model; dvoujádrový procesor Intel® Celeron® N4505 s navýšením až na 2,9 GHz, rychlovýměnné 2,5″/3,5″ pevné disky nebo SSD SATA 6 Gb/s; 2 x slot M.2. 2280 PCIe Gen 3; 1 x port 2,5GBASE-T RJ45; 1 x rozšiřující slot PCIe Gen 3; 2 x port USB 3.2 Gen 2 (10 Gb/s), 2 x port USB2.0; 1 x výstup HDMI 2.1 4K při 60 Hz

Další informace můžete získat a na kompletní řadu QNAP NAS se můžete podívat na stránkách www.qnap.com.

« Zpět
© Developed by CommerceLab