Společnost QNAP uvádí na trh 10GbE a 2,5GbE SD-WAN routery QHora nové generace

19.10.2022

Společnost QNAP uvádí na trh 10GbE a 2,5GbE SD-WAN routery QHora nové generace, které poskytují bezpečné síťové prostředí pro NAS a IoT

Společnost QNAP uvádí na trh 10GbE a 2,5GbE SD-WAN routery QHora nové generace, které poskytují bezpečné síťové prostředí pro NAS a IoT

Tchaj-pei, Tchaj-wan, 19. října 2022 – Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, dnes přidala do produktové řady routerů QHora dva nové členy – QHora-322 a QHora-321 – s cílem zajistit maximální výkon vysokorychlostní kabelové sítě. Jako SD-WAN routery nové generace poskytují oba modely síť Mesh VPN a kabelové připojení na podnikové úrovni. Pro podniky a osobní uživatele, kteří chtějí vytvořit bezpečné síťové prostředí a nezávislé síťové segmenty pro prostředí NAS a IoT, se důrazně doporučuje připojit router QHora před zařízení NAS nebo IoT (jakékoli značky), aby byl zabezpečen vzdálený přístup a zálohování prostřednictvím VPN. 

Model QHora-322 se čtyřjádrovým procesorem podnikové třídy nabízí tři porty 10GbE a šest portů 2,5GbE, zatímco model QHora-321 nabízí šest portů 2,5GbE. Oba modely QHora nabízejí flexibilní konfigurace WAN/LAN pro optimalizované nasazení sítě, dosahují vysokorychlostní sítě LAN, zjednodušeného přenosu souborů mezi různými pracovišti, nezávislého provozu více segmentů a automatické sítě Mesh VPN pro více pracovišť. Oba modely QHora dále umožňují propojenou topologii sítě VPN přes QuWAN (technologie SD-WAN od společnosti QNAP), poskytuje spolehlivou síťovou infrastrukturu pro šířku pásma sítě poskytovanou dle priorit, automatické převzetí služeb WAN při selhání a centralizovanou správu cloudu.

„Bezpečnost dat je hlavním zájmem organizací i osobních uživatelů. Pro zabezpečení vzdáleného přístupu a prevenci možných útoků se pro scénáře vzdáleného přístupu důrazně doporučuje připojit router QHora před zařízení NAS. Díky dalším funkcím, jako je firewall a IPsec VPN zajišťující SD-WAN, poskytují routery QHora bezpečné síťové prostředí a účinně snižují potenciální hrozby ztráty dat způsobené malwarem a ransomwarem,“ uvedl Frank Liao, produktový manažer společnosti QNAP.

Routery QHora používají operační systém QuRouter OS, který poskytuje uživatelsky přívětivé webové grafické rozhraní, jež pomáhá při každodenních úkolech správy sítě. Modely QHora-322 a QHora-321 jsou vybaveny nejmodernějšími technikami zabezpečení sítě s důrazem na zabezpečení přístupu mezi podnikovými sítěmi VPN a připojeními periferních zařízení. Funkce včetně filtrování webových stránek, serveru VPN, klienta VPN, brány firewall, přesměrování portů a řízení přístupu mohou účinně filtrovat a blokovat nedůvěryhodná připojení a pokusy o přihlášení. SD-WAN také poskytuje šifrování IPsec VPN, Deep Packet Inspection a L7 Firewall, aby byla zajištěna bezpečnost VPN. Ve spojení s nástrojem QuWAN Orchestrator pomáhají oba modely QHora podnikům vybudovat flexibilní a vysoce spolehlivou síť nové generace.

Modely QHora-322 a QHora-321 jsou určeny pro moderní kanceláře, IoT a prostředí citlivá na hluk a vyznačují se téměř tichým provedením, které zajišťuje chladný, stabilní a tichý provoz i při velkém zatížení. Oba modely QHora mají moderní design, který esteticky zapadá do domácího i kancelářského prostředí.

Klíčové specifikace

  • QHora-322
    Čtyřjádrový procesor, 4 GB RAM; 3 x porty 10GBASE-T (10G/ 5G/ 2,5G/ 1G/ 100M), 6 x porty 2,5GbE RJ45 (2.5G/ 1G/ 100M/ 10M); 1 x port USB 3.2 Gen 1.

  • QHora-321
    Čtyřjádrový procesor, 4 GB RAM; 6 x porty 2,5GbE RJ45 (2.5G/ 1G/ 100M/ 10M).

Dostupnost

Nové routery QHora-322, QHora-321 budou brzy k dispozici. Další informace můžete získat a na kompletní sortiment společnosti QNAP se můžete podívat na stránkách www.qnap.com.

« Zpět
© Developed by CommerceLab