QNAP aktualizuje svůj cloudový NAS na QuTScloud c5.0

10.02.2022

Společnost QNAP aktualizuje svůj cloudový NAS na QuTScloud c5.0, který obsahuje vylepšené jádro, lepší zabezpečení a další funkce s novými nižšími cenami od 4,99 USD

QuTScloud c5.0

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 10. února 2022 – Společnost QNAP® Systems, Inc. (QNAP) dnes představila QuTScloud c5.0, nejnovější verzi operačního systému QNAP Cloud NAS, která obsahuje vylepšené linuxové jádro (5.10), lepší zabezpečení, podporu WireGuard VPN a další. QuTScloud přináší revoluci v nasazování a správě podnikových dat pomocí cloudového NAS s ohledem na aplikace ve veřejných cloudech a lokálních hypervizorech – nyní k dispozici s předplatným již od 4,99 USD měsíčně!

„QuTScloud poskytuje jednoduché řešení složitých problémů, díky nimž je ukládání dat, sdílení souborů, vzdálený přístup a zálohování a konsolidace cloudových dat snadné, rychlé a ohleduplné k rozpočtu,“ uvedl Haru Lin, produktový manažer společnosti QNAP, a dodal: „Díky novému linuxovému jádru 5.10 a pokrokům v zabezpečení QuTScloud c5.0 dokazuje, že Cloud NAS má vynikající možnosti a nejnovější technologie pro ochranu digitálních aktiv.“

Klíčové nové funkce QuTScloud c5.0:

  • Optimalizované uživatelské rozhraní:
    Obsahuje plynulejší navigaci, pohodlný vizuální design, nástěnku pro usnadnění první instalace QuTScloud a vyhledávací panel v hlavní nabídce pro rychlé vyhledávání aplikací.
  • Zvýšené zabezpečení:
    Podporuje TLS 1.3, automaticky aktualizuje QuTScloud a aplikace a poskytuje klíče SSH pro ověřování k zabezpečení přístupu ke Cloud NAS.
  • Podpora pro WireGuard VPN:
    Nová verze QVPN 3.0 integruje lehkou a spolehlivou síť WireGuard VPN a poskytuje uživatelům bezpečné připojení a snadno použitelné rozhraní.
  • QuFTP zajišťuje bezpečný přenos souborů:
    QuTScloud může fungovat jako server FTP se šifrovaným připojením SSL/TLS, řízením šířky pásma QoS, nastavením omezení rychlosti/přenosu FTP pro uživatele a skupiny. QuFTP podporuje také klienty FTP.
  • Ruční instalace aplikací:
    Uživatelé mohou ručně instalovat aplikace na QuTScloud. Licenční aplikace jsou k dispozici také v obchodě QNAP Software Store.

QuTScloud poskytuje uživatelům téměř identické služby QTS a uživatelské zkušenosti. V App Center mohou uživatelé využívat řadu bezplatných i prémiových aplikací, které rozšiřují funkčnost systému QuTScloud a přidávají další funkce. Mezi klíčové funkce QuTScloud patří:

  • Snadný přístup k souborům pomocí protokolů CIFS/SMB, NFS, AFP a iSCSI.
  • Připojte data k instanci QuTScloud z hlavního cloudového úložiště (přes HBSHybridMount nebo VJBOD Cloud).
  • Zefektivněte procesy zálohování a obnovy pomocí snímků a verzování.
  • Rychlé vyhledávání souborů pomocí Qsirch – komplexního vyhledávače společnosti QNAP.
  • Snadno vyhledávejte, sdílejte a automaticky organizujte fotografie pomocí QuMagie – aplikace pro správu fotografií s umělou inteligencí.

Další informace o QuTScloud naleznete na adrese: https://www.qnap.com/go/solution/qutscloud-overview/

« Zpět
© Developed by CommerceLab