QNAP představuje QVR Center 2.0

12.10.2021

Společnost QNAP představuje QVR Center 2.0 na bázi předplatného, dozorovací řešení, které plní funkci centralizované správy serverů a záznamů převzetí služeb při selhání

QVR Center 2.0

Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, dnes představila aplikaci QVR Center 2.0, která umožňuje správu serverů všech dozorovacích řešení QNAP. Centrálně lze spravovat až 256 serverů s automatickým převzetím služeb při selhání N+M, aby se snížilo riziko ztráty dat. QVR Center 2.0 je k dispozici ve třech plánech předplatného, aby byla zajištěna škálovatelnost a flexibilita pro uživatele.

„Jak se firma rozšiřuje, roste poptávka po nasazení dozorovacích kamer ve velkém měřítku. QVR Center je dozorovací řešení, které umožňuje podnikům snadno monitorovat a spravovat všechny dozorovací servery. Mnoho podniků s více pobočkami, jako jsou maloobchodní prodejny a banky, svěřilo úkol centrálně spravovat svá digitální zařízení naší aktuální verzi, QVR Center 1.2. Nově představená verze QVR Center 2.0 rozšiřuje koncepci pojetí „snadno pochopit situaci“ na několik základních funkcí, což umožňuje správcům monitorovat a spravovat živé sledování a zaznamenané záběry prostřednictvím jediného rozhraní. QVR Center 2.0 také podporuje převzetí služeb při selhání nahrávacího serveru, což umožňuje nastavit více serverů jako záložní servery pro zajištění téměř nepřetržitého zaznamenávání,“ uvedla Nina Yeh, produktová manažerka společnosti QNAP.

Centrální správa všech dozorovacích řešení QNAP
QVR Center umožňuje správu napříč všech dozorovacích řešení QNAP, včetně QVR Elite, QVR Pro a NVR řady QVP. QVR Center může spravovat až 256 serverů a více než deset tisíc kamer a je zpětně kompatibilní se staršími dozorovacími řešeními QNAP. Počínaje QVR Center 2.0 mohou uživatelé nastavit přístupová oprávnění pro jednotlivé kamery – namísto jednotlivých serverů –, takže je možné provádět podrobná nastavení oprávnění.

Podpora převzetí služeb při selhání nahrávacího serveru


QVR Center podporuje zaznamenávání s převzetím služeb při selhání typu many-to-many. Pokud záznamový server selže, QVR Center automaticky přidělí pohotovostní server k převzetí úkolů zaznamenávání a úložiště záznamu živého sledování, aby se snížilo riziko ztráty dat.

Flexibilní plány předplatného


Každé předplatné na QVR Center obsahuje 2 bezplatné vložené kanály. Uživatelé, kteří potřebují spravovat více serverů QVR Center, mohou rozšířit své možnosti dozorování zakoupením licence na našem eshopu.

Další informace týkající se dozorovacích řešení QVR můžete získat a na kompletní řadu QNAP NAS se můžete podívat na našich stránkách.

« Zpět
© Developed by CommerceLab