Synology® kamera BC500

10.05.2023

Společnost Synology® přichází s kamerou BC500 na český a slovenský trh


Tchaj-pej, Tchaj-wan – 10. květen 2023 – Společnost Synology s potěšením oznamuje, že na český a slovenský trh přichází všestranná kamera BC500 pro inteligentní sledování vhodná do každého počasí. Kamera Synology BC500 v provedení bullet nabízí pokročilé funkce umělé inteligence, výjimečnou kvalitu videa a plynulou integraci se systémem pro správu videa Surveillance Station.

„Model BC500 je vynikající IP kamera pro jakoukoli firmu nebo organizaci," říká Lori Hsieh, produktová manažerka pro kamery Synology. „Kombinace kamery se službou Synology Surveillance Station poskytuje bezkonkurenční uživatelské prostředí. Pokročilé funkce jsou zákazníkům snadno přístupné od nasazení přes monitorování až po archivaci záznamů a zajišťují neustálé plnění jejich potřeb v oblasti bezpečnosti."

Provedení bullet kamery BC500 je mimořádně vhodné pro venkovní sledování.

IP kamery do každého počasí pro ostré záznamy v noci i ve dne

Kamery BC500 používají 5megapixelové snímače se záznamem v rozlišení 2880 x 1620 pixelů při 30 snímcích za sekundu (FPS) a používají horizontální zorný úhel 110°, což umožňuje pořizovat detailní a plynulé videozáznamy se širokým pokrytím. Díky stupni odolnosti IP67 vůči vodě a prachu, nočnímu vidění s dosahem až 30 m a funkci HDR s více expozicemi jsou kamery vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Uživatelům umožňují monitorovat chodby, vstupní haly, velké otevřené prostory jako sklady a parkoviště a různorodá prostředí jako muzea, a to kdykoli během dne či noci.

Umělá inteligence integrovaná v kameře umožňuje inteligentní sledování

Umělá inteligence integrovaná v kameře zajišťuje ochranu osobních údajů i včasné a přesné výstrahy.

Kamery BC500 používají výkonné funkce integrované umělé inteligence, které uživatelům poskytují včasné a přesné výstrahy a umožňují tak rychlejší reakci na incidenty. Funkce včetně detekce osob a vozidel, detekce narušení a funkce Instant Search uživatelům umožňují spolehlivěji identifikovat potenciální hrozby, rychle vyšetřovat oblasti zájmu a dohledávat a načítat relevantní záznamy.

Navrženo pro službu Surveillance Station, licence zařízení nejsou potřeba

Kamery BC500 jsou navrženy pro plynulou integraci do služby Surveillance Station. Veškerou konfiguraci a nastavení sítě kamery lze spravovat přímo v rámci prostředí zařízení Synology NAS. Kamery Synology navíc nevyžadují nákup nebo aktivaci licencí služby Surveillance Station, což zjednodušuje proces nastavení, umožňuje snadnou migraci a snižuje náklady na nasazení.

Spolehlivé a bezpečné řešení pro sledování

Nové kamery společnosti Synology se mohou pochlubit dočasným úložištěm pro případ selhání, díky čemuž zajišťují souvislé nahrávání v případě problémů s připojením. Snadné aktualizace firmwaru s konfigurovatelnými plány pomáhají správcům aktualizovat tyto pomocí nejnovějších bezpečnostních oprav, zatímco podpora protokolů HTTPS a SRTP zajišťuje bezpečnost a ochranu soukromí prostřednictvím šifrování videa a datových streamů.

Kamery jsou kompatibilní s předpisy NDAA a TAA.

Kamery BC500 jsou kompatibilní s předpisy NDAA a TAA, což znamená, že splňují normy a bezpečnostní požadavky pro nákup federální vládou USA a představují bezpečnou volbu pro společnosti zajišťující instalaci systémů sledování a integraci bezpečnostních systémů.

Stručný přehled vlastností nových kamer Synology BC500:

  • Funkce integrované umělé inteligence, včetně detekce osob, vozidel a narušení 
  • Funkce Instant Search umožňující rychlejší vyhledávání podstatných událostí
  • Rozlišení 5 MP při 30 FPS
  • Substream s rozlišením až 1080p při 15 FPS
  • Široký horizontální úhel zobrazení 110°
  • Podpora plánů automatické aktualizace firmwaru
  • Konfigurace kamery přímo ve službě Surveillance Station
  • Není nutný nákup licencí nebo aktivace zařízení
  • Kompatibilita s předpisy US NDAA a TAA
  • 3letá záruka na hardware

Dostupnost

Kamera Synology BC500 je na českém a slovenském trhu dostupné ode dneška. Konkrétní datum uvedení na trh se v jednotlivých oblastech liší. Další informace jsou uvedeny na adrese https://www.synology.com/products/camera-500

Základní informace o společnosti Synology

Společnost Synology, která je průkopníkem v oblasti správy dat, nepřestává inovovat a přizpůsobovat se neustále se vyvíjejícím technologiím. Znovu a znovu přináší nové možnosti, mezi které patří zejména řešení pro datová úložiště, zálohování, spolupráci na souborech, správu videí a síťovou infrastrukturu – a to vše navrženo s jediným cílem: nabízet centralizovanou platformu zjednodušující správu IT, která bude hnacím motorem digitální transformace pro firmy po celém světě.

 

« Zpět
© Developed by CommerceLab