Synology® DS1823xs+

01.03.2023

Společnost Synology® představuje zařízení DiskStation® DS1823xs+, výkonné věžové řešení úložiště pro kapacitu až 324 TB

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 1. března 2023 – Společnost Synology dnes představila zařízení DiskStation DS1823xs+, výkonné řešení centrálního úložiště dat s rozměry stolního počítače. Zařízení DS1823xs+ nabízí kapacitu úložiště až 144 TB1 před rozšířením a je tedy ideální volbou pro konsolidaci nestrukturovaných dat v kancelářích a studiích, k zálohování serverů a koncových bodů v kancelářích, ke sdílení a synchronizaci souborů mezi zařízeními a místy nebo ke správě místního dohledu. Lze ho flexibilně nasadit tam, kde není k dispozici vyhrazená serverová skříň nebo datové centrum.

„Jako věžový server stolní velikosti je nové 8šachtové zařízení DS1823xs+ velice výkonnou jednotkou, která dokáže zpracovat náročné pracovní zátěže i multitaskingové operace, jako jsou průběžné zálohování, archivace záznamů ze sledování a další,“ uvedl Julien Chen, produktový manažer společnosti Synology Inc. „Díky své velikosti a kapacitě je zařízení DS1823xs+ dokonalým řešením lokálního úložiště pro agilní firmy s omezeným prostorem k zálohování, ukládání a synchronizaci dat na pracovišti.“

Flexibilní, bezpečné a spolehlivé

Díky výkonu přes 3100/2600 MB/s sekvenčního čtení/zápisu2 a flexibilním možnostem konfigurace podporuje zařízení DS1823xs+ náročné aplikace v kreativních a na data orientovaných oborech. Výkon náhodného vstupu/výstupu lze zvýšit přidáním rychlých svazků úložiště M.2 NVMe nebo SATA SSD nebo vyhrazením disků SSD jako mezipaměti pro čtení/zápis pro svazky HDD.3 Vestavěná rychlost připojení 10GbE a až čtyři volitelné porty 1/10/25GbE nebo Fibre Channel podporují aplikace vyžadující velkou šířku pásma a navíc lze v případě nárůstu objemu dat k zařízení DS1823xs+ přidat rozšiřovací jednotky Synology DX5174 a dosáhnout tak celkové kapacity úložiště až 324 TB.

Zařízení DS1823xs+ je dodáváno se systémem DiskStation Manager (DSM), což je operační systém společnosti Synology v prohlížeči, který zjednodušuje vzdálenou správu pomocí výkonných řešení správy úložiště, ochrany dat a údržby. Patří mezi ně vzdálená výměna disků, cloudové monitorování stavu a zabezpečení systému distribuovaných serverů a port pro správu připojení mimo pásmo (OOB), který umožňuje vzdálené restartování, resetování a řešení problémů i v případě, že je systém vypnutý. Aby se minimalizovaly výpadky, je možné dvojice serverů nastavit v konfiguraci aktivní-pasivní.

Multifunkční datová platforma

Služba Synology Drive umožňuje uživatelům přístup k souborům, jejich sdílení a synchronizaci mezi počítači se systémy Windows a Mac a mobilními zařízeními, zrychlení spolupráci mezi pobočkami a vzdálenými zaměstnanci a synchronizaci nebo distribuci souborů mezi kancelářemi po celém světě. Prostřednictvím služby Hybrid Share5 mohou firmy využít výkon cloudu k účinné synchronizaci dat mezi pobočkami a k rozšiřování úložiště na vyžádání. Většina dat je bezpečně uložena v datových centrech Synology C2 a na lokálních serverech Synology se udržují mezipaměti často používaných souborů, čímž je zajištěn spolehlivý přístup rychlostí místní sítě.

Další informace o správě souborů

Zjednodušení zálohování dat

Pomocí služby Active Backup Suite lze do zařízení DS1823xs+ konsolidovat zálohy počítačů se systémy Windows, Mac, koncové body se systémem Linux, servery, systémy Synology, virtuální počítače se systémy VMware® a Hyper-V® a platformy Microsoft 365 a Google Workspace. Přírůstkové zálohy zkracují dobu zálohování, možnosti rychlého obnovení pomáhají organizacím minimalizovat hodnoty RTO a výkonná deduplikace dat dramaticky snižuje spotřebu prostoru v úložišti.

Soubory a jednotky LUN uložené v zařízení DS1823xs+ lze chránit před útoky ransomwarem a dalšími hrozbami pomocí téměř okamžitých snímků ve službě Snapshot Replication a minimalizovat tak využití úložiště a hodnoty RTO. Služba Hyper Backup5 umožňuje bezpečné zálohování dat do celé řady cílů, například vzdálených serverů, cloudového úložiště nebo externího média.

Další informace o ochraně dat

Všestranná platforma pro sledování pomocí videa

Služba Surveillance Station společnosti Synology byla navržena pro firmy a představuje výkonný a flexibilní systém pro správu videa s podporou více než 8300 ověřených IP kamer a zařízení ONVIF. K zařízení DS1823xs+6 lze přidat až 75 kamer a vzájemným propojováním serverů pomocí vestavěného systému Central Management System lze provádět i rozsáhlejší nasazení. Široká nabídka intuitivních nástrojů pro monitorování, správu a analýzu určených pro počítače i mobilní zařízení umožňuje uživatelům zabezpečit svůj majetek bez ohledu na to, kde se právě nacházejí.

Další informace 

Zařízení DS1823xs+ můžete zakoupit již dnes.

  1. Využitelná kapacita úložiště se může lišit podle použitých disků a konfigurace pole RAID.
  2. Hodnoty výkonu byly získány v rámci interního testování společnosti Synology. Skutečný výkon se může lišit podle testovacího prostředí, používání a konfigurace. Další informace jsou uvedeny v  grafech výkonu .
  3. Mezipaměť SSD lze povolit pomocí 2,5" disků SATA SSD řady Synology SAT5200 ve standardních přihrádkách na disky nebo, nechcete-li obsadit přihrádky na disky, nainstalováním disků M.2 NVMe SSD řady Synology SNV3400 prostřednictvím vestavěných slotů M.2. Disky se prodávají samostatně.
  4. Zařízení DS1823xs+ podporuje prostřednictvím dvou rozšiřovacích jednotek Synology DX517 (prodávají se samostatně) až 18 disků.
  5. Služby C2 Storage for Hyper Backup a Hybrid Share vyžadují zakoupení ročního nebo měsíčního předplatného. U každého nově zaregistrovaného zařízení je k dispozici bezplatné zkušební období.
  6. Podpora až 75 IP kamer v jednom serveru Synology s nainstalovanou službou Synology Surveillance Station. Přidáváním dalších záznamových serverů se systémem Surveillance Station CMS lze v jednom nasazení spravovat až 10 000 kamer. Součástí balíčku Surveillance Station jsou 2 bezplatné licence. K připojení více kamer a zařízení jsou potřeba další licence. Další informace.

« Zpět
© Developed by CommerceLab