Synology® BST150-4T

07.03.2024

Společnost Synology® představuje zařízení BeeStation: Vytvořte si za pár minut svůj vlastní cloud

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 6. března 2024 – Společnost Synology dnes oznámila, že na trh uvádí zařízení BeeStation, další součást řady produktů, jejímž cílem je umožnit vytvořit si osobní cloudové úložiště prakticky komukoli. Především pak těm, kdo požadují jednoduchost a snadné používání. Zařízení BeeStation umožní přizpůsobit zálohování, správu a sdílení souborů libovolnému životnímu stylu bez poplatků za předplatné a s maximální kontrolou nad vašimi soukromými daty.

Lewis Sheng, produktový manažer ve společnosti Synology Inc., zdůrazňuje postavení zařízení BeeStation v rámci ekosystému Synology: „Již více než dvě desetiletí je společnost Synology vedoucím představitelem v oblasti řešení NAS a nabízí pokročilé funkce technickým nadšencům i profesionálům. Prostřednictvím zařízení BeeStation chceme ale řešit jiné potřeby. Zařízení BeeStation obsahuje všechny základní funkce pro správu a zálohování souborů v mnohem přístupnějším a jednodušším hardwarovém i softwarovém prostředí.“

Začít se dá za pár minut

Spusťte svůj osobní cloud ihned po vybalení zařízení díky vestavěnému pevnému disku o velikosti 4 TB*, nabízejícímu dostatek místa pro pracovní dokumenty, osobní soubory, fotografie a videa. Ke spuštění služby osobního cloudu za několik málo minut uživatelům stačí naskenovat QR kód a připojit potřebné kabely.

Doprovodné webové, počítačové a mobilní aplikace nabízejí jednotné prostředí pro správu a přístup k souborům odkudkoliv a nabízejí tak stejné pohodlí jako oblíbené cloudové služby.

Sdílení s rodinami

Zařízení BeeStation chápe potřebu osobních a rodinných řešení úložišť a umožňuje proto uživatelům snadno vytvářet soukromé prostory úložiště pro jednotlivé členy rodiny. Tato funkce zaručuje, že bude respektováno a zajištěno individuální soukromí. Nejsou potřeba žádné rozsáhlé znalosti práce se sítí nebo v oblasti IT.

Funkce zálohování a funkce na bázi umělé inteligence

Prostřednictvím automatického zálohování fotografií a videí ze zařízení se systémem iOS a Android dokáže zařízení BeeStation ochránit vaše nejdůležitější vzpomínky. Organizace fotografií pomocí hardwarově akcelerovaného rozpoznávání osob a objektů s využitím umělé inteligence dále zjednodušuje správu celé knihovny fotografií a usnadňuje vyhledávání a sdílení konkrétních fotografií nebo alb.

Mezi pokročilé funkce zařízení BeeStation patří schopnost zálohovat soubory ze služeb Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox a připojených jednotek USB a zajistit tak, že uživatelé budou mít vždy uchovanou kopii svých důležitých dat.

Dostupnost

Zařízení BeeStation lze zakoupit již dnes na webových stránkách společnosti Synology nebo prostřednictvím oficiálních partnerů a prodejců společnosti Synology. 

Chcete-li zařízení zakoupit nebo získat další informace, navštivte stránku https://bee.synology.com/BeeStation

* 4 TB (4 biliony bajtů) je přibližně 3,6 TiB. Využitelná kapacita po vyhrazení prostoru pro systém je přibližně 3,45 TiB. Zobrazení jednotek úložiště se může lišit podle operačního systému.

Základní informace o společnosti Synology

Společnost Synology, která je průkopníkem v oblasti správy dat, nepřestává inovovat a přizpůsobovat se neustále se vyvíjejícím technologiím. Znovu a znovu přináší nové možnosti, mezi které patří zejména řešení pro datová úložiště, zálohování, spolupráci na souborech, správu videí a síťovou infrastrukturu – a to vše navrženo s jediným cílem: nabízet centralizovanou platformu zjednodušující správu IT, která bude hnacím motorem digitální transformace pro firmy po celém světě.

« Zpět
© Developed by CommerceLab