Služba Synology® C2 Backup podporuje ochranu systému Mac a služby OneDrive

28.06.2022

Služba Synology® C2 Backup podporuje ochranu systému Mac a služby OneDrive

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 28. červen 2022 – Společnost Synology dnes oznámila, že její řešení ochrany přímým přenosem souborů do cloudu, tj. služba C2 Backup, nyní podporuje systém macOS a službu Microsoft OneDrive. Společnost tak otevírá cloudovou ochranu pro další zdroje zálohování.

Ochrana všech dat v zařízeních se systémem Mac

Služba C2 Backup, která je součástí ekosystému Synology C2 Cloud, nabízí výkonné možnosti ochrany a obnovení neomezeného počtu stolních počítačů a notebooků prostřednictvím úplné zálohy zařízení se systémem Windows a Mac.

Pomocí nativních funkcí pořizování snímků systému macOS umožňuje služba C2 Backup spolehlivější a konzistentnější vytváření záložních kopií a zajišťuje tak kompletní ochranu zařízení zaměstnanců, včetně aplikací a konfigurací systému. Díky integraci funkce Time Machine dokáže služba C2 Backup rychle sledovat všechny změny a zajišťovat tak vysokou efektivitu zálohování, aniž by se zpomalil výkon systému.

Podpora nástroje Migration Assistant, vestavěného v systému macOS, která bude k dispozici později v tomto roce, umožní uživatelům plynule obnovit všechny svoje informace do stejného systému nebo do jiného zařízení se systémem Mac.

Zálohování služby Microsoft OneDrive for Business

Služba C2 Backup byla dále rozšířena o funkci zálohování všech důležitých dat uložených ve službě Microsoft OneDrive for Business. Firmy, které používají službu Microsoft 365 jako cloudové úložiště mohou nyní chránit data, včetně účtů zaměstnanců, dat e-mailů ve službě Microsoft 365 Exchange a souborů ve službě OneDrive pomocí naplánovaných každodenních záloh a obnovení na úrovni souborů.

Služba C2 Backup for Microsoft 365 používá technologii přírůstkového zálohování, která po vytvoření počáteční zálohy odesílá pouze bloky změněných dat, čímž šetří čas a snižuje využití kapacity úložiště.




Dostupnost a další informace

Podpora zálohování systému Mac a služby Microsoft 365 je nyní k dispozici všem novým i stávajícím uživatelům služby C2 Backup. Informace o dalších funkcích a cenách jsou uvedeny v přehledu.

Média mohou vznášet dotazy týkající se služby C2 Backup a dalších služeb Synology C2 prostřednictvím kontaktního formuláře nacházejícího se na této stránce.



« Zpět
© Developed by CommerceLab