SYNOLOGY DiskStation DS1522+

29.06.2022

Představujeme Synology® DiskStation DS1522+, zařízení pro všestrannou správu dat

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 29. červen 2022 – Společnost Synology dnes představila nové 5šachtové zařízení Synology DiskStation DS1522+, které představuje nejnovější kompaktní řešení řady Plus univerzálních úložných zařízení, která libovolným uživatelům profesionálně a bezpečně pomáhají při ochraně dat, infrastruktury IT a fyzických datových zdrojů a nabízejí podporu mnoha firemních aplikací, aplikací pro správu IT a aplikací pro zvýšení produktivity.

„Zařízení DS1522+ je univerzální řešení vhodné pro mnoho různých využití a prostředí,“ uvedla Peggy Weng, produktová manažerka společnosti Synology Inc. „Díky nové možnosti rozšíření na 10GbE a možnosti rozšíření o dalších 10 disků je zařízení DS1522+ cenově přijatelné řešení, které může jednoduše růst společně s jakýmkoli týmem.“

Kompaktní řešení, neomezené možnosti

Zařízení DS1522+ lze bezproblémově integrovat jako primární řešení úložiště v menších systémech nebo jako uzel edge v případě nasazení na více místech. Díky systému DiskStation Manager (DSM) 7.1 nabízí robustní funkce pro správu dat, komplexní možnosti sdílení souborů, spolupráce a sledování pomocí videa. 

Jelikož lze pomocí dvou rozšiřovacích jednotek DX517 rozšířit počet šachet na disky až na 15, dokáže plně rozšířené zařízení DS1522+ uchovávat velké množství dat a přitom nezabere mnoho místa. Nový slot pro upgrade sítě umožňuje kdykoli provést upgrade na 10GbE a dva vestavěné sloty M.2 2280 NVMe lze využít k významnému urychlení výkonu úložiště. 

Více než jen úložiště souborů

Úložné systémy Synology lze jednoduše nakonfigurovat tak, aby sloužily jako privátní cloud pro více platforem s tím, že budete mít nad svými daty neustálou kontrolu. Služba Synology Drive zajišťuje intuitivní správu a synchronizaci souborů mezi platformami Windows, macOS, Android a iOS a vy tak máte přístup ke svým datům zcela odkudkoliv.

Služba Synology Photos umožňuje amatérským fotografům spravovat svou rostoucí sbírku načítáním a zálohováním médií z telefonů, řadit a organizovat obrázky a jednoduše je sdílet pomocí robustního systému oprávnění.

Další informace o správě souborů

Zajištění provozu firem

Stávající i nově se objevující kybernetické hrozby vyžadují zabezpečení a zálohování firemních koncových bodů, e-mailů a kritických dat. Zařízení DS1522+ obsahuje funkce pro automatizaci zálohování dat, pořizování snímků a replikaci a zajišťuje tak, že uložené soubory a jednotky LUN lze jediným nastavením automaticky zálohovat do dalších zařízení a cloudových služeb.

Sada Synology Active Backup Suite umožňuje bezpečné zálohování infrastruktury IT, tedy např. systémů se systémy Windows, virtuálních počítačů Hyper-V/VMware a účtů služeb Microsoft 365/Google Workspace do zařízení DS1522+ a jejich snadné obnovení v případě potřeby.

Další informace o ochraně dat

Kompaktní server pro sledování a aplikace

Zařízení DS1522+ slouží také jako plnohodnotný systém pro správu videa zajišťující naprosté vlastnictví lokálních dat. Synology Surveillance Station je výkonný systém VMS navržený pro firmy, který chrání již více než 500 000 serverů. Díky flexibilní podpoře protokolu ONVIF a více než 8300 ověřeným IP kamerám lze nasazení snadno přizpůsobit požadavkům jednotlivých míst.

Služba Surveillance Station svým moderním a přizpůsobitelným rozhraním v zařízení DS1522+ usnadňuje nastavení a správu až 40 kamer. V případě větších domů nebo komplexů s více budovami lze prostředí rozšířit o plány podlaží nebo překrýt mapami Google či OpenStreetMap a zajistit tak maximální přehled o situaci. Důležité záznamy lze ochránit a odolnost dále zvýšit díky podpoře záložních záznamových serverů, správy více zařízení (Central Management System) a šifrování klient-server souběžného duálního nahrávání do služby C2 Surveillance.

Další informace o službě Surveillance Station

Dostupnost

Zařízení Synology DS1522+ můžete zakoupit již dnes prostřednictvím partnerů a prodejců společnosti Synology.






« Zpět
© Developed by CommerceLab