Synology® DS223

08.02.2023

Společnost Synology® představuje dvoušachtové zařízení DiskStation® DS223 určené k jednoduché
a efektivní správě souborů

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 08. února 2023 – Společnost Synology dnes oznámila dostupnost dvoušachtového zařízení DiskStation DS223, nejnovějšího přírůstku do své řady základních serverů úložiště určených pro použití v domácnostech a v menších nebo domácích kancelářích.

Zařízení DS223 stojí na všestranném operačním systému Synology DiskStation Manager (DSM) a obsahuje komplexní sadu intuitivních řešení pro správu dat, která pomohou domácím uživatelům dostat pod kontrolu svoje rostoucí objemy dat.

 

„Jelikož množství dat, které každý den vytváříme, neustále narůstá zcela nepředstavitelným tempem, nebyla potřeba efektivní správy souborů nikdy větší než dnes,“ uvedl Michael Wang, produktový manažer společnosti Synology. „Zařízení DS223 je dokonalé řešení pro domácí uživatele, kteří chtějí inteligentním způsobem spravovat svoje data prostřednictvím centralizované, komplexní platformy nabízející více než jen základní funkce úložiště.“

 

 

Privátní cloud pro jednoduchou organizaci a sdílení dat

Zařízení DS223 umožňuje uživatelům konsolidovat soubory z různých zdrojů ve svém vlastním privátním cloudu a zajistit tak snadný přístup ke svým datům a možnost správy těchto dat z libovolného zařízení. Až 36 TB hrubého úložiště[1] představuje spoustu místa pro uložení všech dokumentů, médií a dalších souborů na jediném místě.

 

Služba Synology Photos byla navržena konkrétně pro multimediální soubory a její automatické funkce řazení usnadňují jejich organizaci. Díky možnostem zabezpečeného sdílení si můžete užívat digitální vzpomínky společně s rodinnými příslušníky a přáteli a podpora formátu souborů RAW umožňuje kreativně pracovat profesionálům.

 

Možnost integrace zařízení DS223 s oblíbenými službami cloudového úložiště, například Google Drive, Dropbox a Microsoft OneDrive, umožňuje uživatelům synchronizovat soubory do cloudu a z cloudu a zajistit tak skutečnou centralizaci a vlastnictví dat.

 

Zálohovací centrum pro jednoduchou a spolehlivou ochranu dat

Zařízení DS223 může sloužit jako cíl pro zálohování počítačových složek v reálném čase nebo podle plánu a efektivně je tak ochránit před ransomwarem nebo neúmyslným odstraněním. Na mobilních zařízeních mohou uživatelé nakonfigurovat službu Synology Photos tak, aby automaticky nahrávala fotografie a videa do jejich privátního cloudu a zajišťovala tak jejich průběžnou ochranu.

 

Zálohy a další data uložená na serveru jsou chráněna souborovým systémem Btrfs, který pomocí celé řady technologií předchází poškození dat a umožňuje uživatelům pohodlně obnovit předchozí verze souborů v případě neúmyslných nebo úmyslně škodlivých změn.

 

Další ochranu představují řešení zálohování zabudovaná přímo v zařízení DS223. Celý systém (včetně dat, konfigurací a nainstalovaných balíčků) nebo konkrétní sdílené složky lze zálohovat do celé řady cílů. Téměř nepřetržitou ochranu představují také snímky, které lze replikovat jinam a rychle obnovit.

 

Intuitivní služba Surveillance Station pro bezpečnější prostředí

V kombinaci se službou Synology Surveillance Station se ze zařízení DS223 stane plnohodnotný systém pro správu videa, který dokáže lokálním uchováváním záznamu zajistit maximální ochranu soukromí. Flexibilní podpora standardu ONVIF a více než 8300 ověřených IP kamer usnadňuje nasazení a snadno splní požadavky konkrétních míst.

 

Podpora mobilních platforem zajišťovaná výkonnými klienty pro systémy Windows a Mac a praktickými mobilními aplikacemi umožňuje včasné doručování výstrah v případě potenciálně nebezpečných situací, na které tak mohou uživatelé rychle reagovat.

 

 

Dostupnost

Zařízení DS223 můžete zakoupit již dnes prostřednictvím partnerů a prodejců společnosti Synology. Podrobnosti jsou uvedeny na stránce produktu.

 



[1] Hrubá kapacita. Využitelná kapacita úložiště se může lišit podle použitých disků a konfigurace pole RAID.

 

« Zpět
© Developed by CommerceLab