SYNOLOGY RackStation RS822+ a RS822RP+

04.07.2022

Společnost Synology® představuje univerzální komplexní řešení úložiště RS822+/RS822RP+

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 4. červenec 2022 – Společnost Synology dnes oznámila rozšíření řady cenově dostupných univerzálních systémů Plus o zařízení RackStation RS822+ a RS822RP+. 1U zařízení RS822(RP)+ je ideální řešení pro správu dat a zálohování nasazení, využití jako úložiště edge nebo využití v pobočkách. 

„Zařízení RS822(RP)+ je nejnovějším přírůstkem naší řady vynikajících všestranných systémů pro správu dat RackStation," uvedl Michael Wang, produktový manažer společnosti Synology. „Tato malá, ale spolehlivá platforma nabízí minimálně 4 diskové šachty a zvládne obsloužit jakékoli podnikové úložiště nebo zálohovací úlohy, které jí svěříte.“ 

Univerzální datová platforma

K zařízení RS822(RP)+ patří sada spolehlivých řešení pro správu souborů, sdílení a synchronizaci, zařízení tak představuje flexibilní volbu pro libovolné podnikání. Služba Synology Drive umožňuje kromě rychlého místního přístupu k souborům také snadný přístup k nástrojům pro správu souborů a sdílení, a to nezávisle na platformě. Propojení a synchronizace dat mezi zařízeními a automatické zajištění přístupu vzdálených týmů a kanceláří k aktuálním datům. 

Služba C2 Storage umožňuje zajistit ještě vyšší produktivitu a nižší náklady na údržbu. Funkce Hybrid Share umožňuje synchronizovat více serverů, přičemž využívá menší šířku pásma, protože soubory stačí na servery služby C2 nahrát pouze jednou. Často používaná data se ukládají do mezipaměti zařízení RS822(RP)+ a dalších připojených systémů Synology, díky čemuž je zajištěn okamžitý a rychlý přístup při streamování dalších potřebných souborů a lze používat menší úložiště. Díky flexibilnímu přidělování úložiště na vyžádání lze navíc vyhovět také neočekávaným datovým nárokům.

Další informace o správě souborů

Soukromé sledování pomocí videa

Zařízení RS822(RP)+ funguje také jako plnohodnotný systém pro správu videa s úplným vlastnictvím místních dat. Synology Surveillance Station je výkonný systém VMS navržený pro firmy, který chrání již více než 500 000 serverů. Díky flexibilní podpoře protokolu ONVIF a více než 8300 ověřeným IP kamerám lze nasazení snadno přizpůsobit požadavkům jednotlivých lokací. 

Služba Surveillance Station svým moderním a přizpůsobitelným rozhraním v zařízení RS822(RP)+ usnadňuje nastavení a správu až 40 kamer. V případě větších domů nebo komplexů s více budovami lze prostředí rozšířit o plány podlaží nebo překrýt mapami Google či OpenStreetMap a zajistit tak maximální přehled o situaci. Důležité záznamy jsou chráněny a jejich odolnost je nyní ještě vyšší díky podpoře záložních záznamových serverů, správy více zařízení (CMS) a volitelného duálního nahrávání do bezpečné cloudové služby Synology. 

Další informace o službě Surveillance Station

Komplexní integrovaná ochrana dat

Zařízení RS822(RP)+ zajistí zálohování a ochranu vašich dat i IT infrastruktury. Podpora zálohování počítačů a serverů se systémem Windows, virtuálních počítačů VMware a Hyper-V, služeb Microsoft 365 a Google Workspace SaaS a dalších zdrojů zajišťuje komplexní pokrytí většiny IT prostředí v rámci jediného rozhraní.

Místní snímky umožňují chránit soubory a jednotky LUN před nehodami a hrozbami jako ransomware, a to při současné minimalizaci využití úložiště a doby obnovení dat (RTO). Zařízení RS822(RP)+ nabízí také komplexní funkce pro bezpečné zálohování systémů a souborů do jiných systémů Synology nebo cloudového úložiště. 

Další informace o ochraně dat

Záruka a dostupnost

Na zařízení RS822(RP)+ se vztahuje tříletá záruka na hardware společnosti Synology¹ a ve vybraných oblastech je k dispozici navíc volitelné prodloužení záruky o další dva roky. Již nyní je k dispozici u prodejců a partnerů společnosti Synology. Další informace se nacházejí na adrese https://www.synology.com/products/RS822+.

1. Záruční doba začíná datem zakoupení uvedeným na vaší účtence. Více informací se nachází pod tímto odkazem.

« Zpět
© Developed by CommerceLab