Synology DS1621+ vítěz NAS roku 2021 podle European Hardware Award

28.07.2021

Synology DS1621+ získal ocenění nejlepší NAS zařízení roku 2021 podle European Hardware Award

Charakter cen EHA je skutečně jedinečný. Více než 100 nejlepších evropských technologických novinářů se sešlo, aby společně vybrali ten nejlepší hardware, který bude v roce 2021 v prodeji na celém kontinentu. Náš 7. ročník udílení cen je virtuální, protože pandemie stále omezuje cestování po celém světě, ale doufáme, že v roce 2022 se na Tchaj-wan vrátíme! Pro letošní rok byly ceny vyhlášeny online spolu s nejnovějším shrnutím celoevropského průzkumu EHA o záměrech při nákupu hardwaru 2021/22.

Proces nominací začal na začátku roku, kdy odborníci pracující pro členy Evropské hardwarové asociace provedli kompletní analýzu produktů, které byly uvedeny na trh, testovány a hodnoceny. Původní seznam byl zredukován na seznam zasloužilých finalistů, který si můžete prohlédnout zde. Po sečtení a kontrole finálních hlasů byla vytvořena samotná ocenění a v pondělí 31. května 2021 vyhlášeni vítězové.

Členové European Hardware Awards, která byla založena před sedmi lety, vydali dohromady více než půl milionu článků. Jednotlivé testy potřebné k vytvoření těchto článků se počítají na miliony. Právě díky těmto bohatým zkušenostem má EHA jedinečnou kvalifikaci pro hodnocení nejlepšího hardwaru prodávaného v Evropě a pro vývoj intuitivních rozsáhlých výzkumných kampaní, které přinášejí skutečný přehled o trhu.

Od května 2021 jsou jejími členy Tweakers z Nizozemska, io-tech ze severských zemí, Hardware Upgrade z Itálie, Geeknetic ze Španělska, CowCotLand z Francie, PurePC z Polska, Lab 501 z Rumunska, KitGuru z Velké Británie a HardwareLuxx z Německa.

Celý článek včetně dalších vítězů v angličnině naleznete zde.

« Zpět
© Developed by CommerceLab