Nový partnerský program Synology

11.02.2020

Tréninkový program s certifikátem Synology

Hlavním cílem Synology v roce 2020 na českém a slovenském trhu je podpora a spolupráce s resellery. Během let jsme si potvrdili, že právě reselleři a systémoví integrátoři jsou jádrem našeho byznysu. Značka Synology je i díky jejich profesionální práce stále oblíbenější. A právě proto pro ně chceme v tomto roce udělat víc.

Co pro vás chystáme?

Vyslyšeli jsme žádosti o uspořádání tréninků a školení zaměřených na znalost a práci s naší firmou a jejími řešeními. Zároveň však chceme podporovat i začínající systémové integrátory. Těm poskytneme nejen technické, ale i prodejní znalosti a marketingovou podporu. Máme několik možností k tomu, abychom mohli těmto skupinám s různorodými zájmy a stupněm znalostí našich řešení poskytnout trénink šitý přímo na míru.

Během jara tohoto roku budeme spolu s distributory organizovat Solution days, neboli workshopy pro resellery, kteří mají zájem dozvědět se o Synology víc. Jsou přizpůsobeny pro ty, kteří chtějí zjistit, co nabízíme, co nového se chystá a pro ty, kteří se chtějí osobně setkat s produktovými manažery naší firmy. Workshopy se budou konat ve vícero městech Česka a Slovenska, například v Praze, Brně, Bratislavě a Košicích. Naším cílem je vytvořit a udržet si úzký kontakt na resellery v různých částech našich zemí a z naší strany jim poskytnout větší podporu v jejich vlastních projektech.

V prvním pololetí roku 2020 otevřeme dlouho očekávanou možnost tréninků a certifikace, na kterou se naši zákazníci dlouho doptávali. Tento projekt považujeme za mimořádně důležitý krok směrem k zákazníkům, kteří takto budou moci absolvovat intenzivní a důkladný technický výcvik s našimi profesionálními trenéry. Je to vůbec poprvé, co si naši zákazníci budou moci projít krok za krokem všechno, co nabízí operační systém Synology DiskStation Manager. Vše slouží k  tomu, aby byli vyzbrojeni co nejlepším know-how, které mohou následně využít ve službách svým zákazníkům. Samotné tréninky a následná certifikace se však nebudou týkat jen operačního systému DSM. Dotknou se také témat Surveillance Station a zálohování.

Jak bude partnerský program vypadat a jaké benefity přinese?

Připravovaný partnerský program přinese celkově pětici úrovní. Každý z resellerů se bude moci do programu zaregistrovat, čímž získá status registrovaného partnerství. Po splnění obratu 3 000 eur/kvartál získá procentní slevy z celkového obratu projektů za daný kvartál, což je novinka oproti předešlé verzi programu. Jakmile účastník projektu, nebo jeho zaměstnanci úspěšně projdou certifikací, získají status Stříbrného partnera. Co to znamená v praxi? Znamená to například další 3% slevu z celkového obratu z projektů za daný kvartál, možnost nákupu NFR zařízení se slevou do 20 %. Dále také zisk loga Certifikovaného partnera Synology a uveřejnění na stránce www.synology.cz v nabídce „Kde můžete nakoupit“. A nakonec i prioritní čtyřhodinovou technickou podporu s další možností skupinových tréningů s Key Account Managerem přímo v Čechách, či na Slovensku.   

Je libo více výhod?

Myslíme i na další stupně partnerství s naši firmou a to na Zlaté a Platinové partnery. Pomocí těchto certifikací mohou reselleři po splnění smluvních podmínek získat až pětiprocentní slevu na svůj kvartální obrat a slevu NFR na zařízení NAS ve výši až 30%, která se vztahuje také na další síťová zařízení, jako jsou routery, nebo mesh routery. Dále pak propagaci na událostech pořádaných společností Synology, možnost společných marketingových aktivit (workshopů, promo akcí, mailingů, výhodných balíčků a tréninků) a mnoho dalšího.

O všech novinkách budeme informovat už v únoru 2020, kdy tento nový partnerský program spouštíme. K získání výhod stačí registrace u vašeho produktového manažera.

« Zpět
© Developed by CommerceLab