SYNOLOGY Surveillance Station 9.0

24.05.2022

Společnost Synology® představuje novou službu Surveillance Station 9.0 a možnost zálohování do cloudu pomocí služby C2 Surveillance

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 24. květen 2022 – Společnost Synology dnes oznámila obecnou dostupnost služby Surveillance Station 9.0, nejnovější aktualizace svého klíčového řešení pro komplexní a škálovatelné sledování. Společně s tímto lokálním řešením představuje společnost Synology také balíček C2 Surveillance, což je doprovodná cloudová služba určená k zálohování a sdílení videozáznamů.

„Služba Surveillance Station s více než 500 000 aktivních instalací a více než 2,5 miliony spravovaných kamer si vydobyla pozici nejoblíbenějšího řešení VMS, které má důvěru mezi soukromými i podnikovými zákazníky,“ uvedl Tony Lin, produktový manažer společnosti Synology pro sledování. „Produkty, které jsme dnes představili, ztělesňují naše úsilí o neustálé vylepšování funkcí stávajících produktů a jejich přípravu na stále složitější implementace."


Každá sekunda se počítá

Služba Surveillance Station 9.0 je navržena tak, aby umožnila větší a sofistikovanější nasazení, a používá přepracované uživatelské rozhraní, v rámci kterého se na jediném ovládacím panelu plynule kombinují záznamy obrazu z kamer, ovládací prvky přehrávání a výstrahy, přičemž toto uspořádání zlepšuje přehled o situaci.

Uživatelé nyní mohou během několika minut nastavit stovky kamer pomocí nového, zjednodušeného průvodce, který umožňuje dávkovou konfiguraci importováním předem vyplněné tabulky nebo zkopírováním nastavení již nasazených kamer.


Bezpečnost a soukromí

Služba Surveillance Station 9.0 podnikům umožňuje chránit pořízené záznamy samostatnou vrstvou šifrování a zajistit tak vyšší ochranu v případě narušení nebo krádeže zařízení NVR, disků nebo přihlašovacích údajů správců. Streamované video a data související se správou lze také přenášet šifrovanými protokoly SRTP/HTTPS a zajistit tak maximální soukromí a ochranu před interními útoky.

Vzdálená správa aktualizací pro online i offline záznamové servery v systému Centralized Management System (CMS) zjednodušuje zabezpečení a zajišťování odolnosti nasazení na více místech a zaručuje, že nejnovější opravy zabezpečení a vylepšení funkcí budou doručeny do všech zařízení.

„V rámci představení další iterace jednoho z našich klíčových produktů můžeme zodpovědně říci, že jsme pro malé i velké uživatele vytvořili ještě příjemnější a integrovanější prostředí určené k zabezpečení areálů,“ uvedl Lin. „Ve verzi Surveillance Station 9.0 je vše jednoduše ještě více na dosah.“

Cloudová ochrana dat

Dalším krokem při zvyšování úrovně ochrany ve službě Surveillance Station 9.0 je podpora duálního nahrávání umožňující současné streamování záznamů ze sledovacích kamer do služby C2 Surveillance. Služba C2 Surveillance je určena speciálně k minimalizaci potenciální ztráty dat na pouhé sekundy a zaručuje, že budete mít ke svému záznamu přístup naprosto vždy, i v případě katastrofické události nebo krádeže systémů z areálu, který chrání.




Online portál této nové služby umožňuje uživatelům prohlížet si záznamy zcela odkudkoliv, aniž by bylo nutné obnovovat velká množství dat ze zálohovacího serveru, a v případě potřeby efektivně sdílet klipy s úřady bez ohledu na to, jestli je záznamový server dostupný a funkční.



„Služba C2 Surveillance chrání záznam ze sledovacích kamer tehdy, když je nejvíce zranitelný,“ uvedl Lin. „Domácí uživatelé i firmy se mohou zbavit veškerých starostí, aniž by museli investovat do nákladných a složitých řešení – od kompletní ochrany dat je dělí jen pár kliknutí myší.“

Dostupnost

Balíček Surveillance Station 9.0 je od dnešního dne k dispozici pro všechny systémy Synology.1 Uživatelé, kteří chtějí svoje systémy upgradovat, naleznou další informace v poznámkách k verzi.

Služba C2 Surveillance je k dispozici od dnešního dne s měsíčním plánem od 1 USD za jednu kameru. Uživatelé si mohou tuto službu bezplatně vyzkoušet do 31. října 2022.

  1. Vyžaduje systém DSM 6.2.4 nebo novější verzi.

« Zpět
© Developed by CommerceLab