SYNOLOGY RackStation RS422+

11.05.2022

Společnost Synology® představuje cenově dostupné 4šachtové 1U zařízení RackStation RS422+

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 11. květen 2022 – Společnost Synology Inc. s potěšením oznamuje nejnovější přírůstek do řady zařízení RackStation+, model Synology RackStation RS422+, kompaktní a cenově dostupné univerzální řešení pro serverové aplikace typu Edge, malé firmy a vlastníky domácích laboratoří, kteří potřebují provádět každodenní správu, sdílení, synchronizaci a zálohování svých dat. 

„ Zařízení RS422+ představuje lákavou možnost pro malé firmy a majitele domácích laboratoří, kteří hledají kompaktní a spolehlivé řešení úložiště pro zálohování nebo aplikace typu edge za konkurenceschopnou cenu,“ uvedl Michael Wang, produktový manažer společnosti Synology Inc. „Tento další zástupce řady RackStation rozšiřuje naši nabídku rackových zařízení a zákazníkům přináší další možnost volby při hledání toho nejvhodnějšího řešení Synology pro svoje konkrétní potřeby.“


Vysoká hodnota s malými rozměry

Jelikož je zařízení RS422+ určeno pro podporu malých nasazení, jsou jeho rozměry s nainstalovanými rukojeťmi serveru pouhých 327,5 mm (cca 12,89 palce). Kompaktní rám 1U se perfektně vejde do dvousloupkové nebo nástěnné skříně. Díky spolehlivému výkonu, kompaktním rozměrům, energetické úspornosti a podpoře souborového systému Btrfs, který umožňuje pořizovat snímky a vytvářet data pro samoopravování, představuje zařízení RS422+ spolehlivé řešení vhodné pro aplikace serverů typu edge. 

A duální porty 1GbE s podporou funkce Link Aggregation činí z cenově výhodného zařízení RS422+ ideální volbu pro použití jako poštovní server, sledovací systém nebo adresářový server. Zabudovaná funkce vysoké dostupnosti umožňuje vytvořit s dalším zařízením RS422+ cluster s vysokou dostupností, který maximalizuje dobu provozu důležitých služeb. Zákazníkům, kteří by chtěli zvýšit rychlost své sítě, významně usnadňuje provedení upgradu podpora modulů plug-and-play 10GbE Ethernet na upgrade sítě.

Výhody cloudu přinášené službou Hybrid Share 

Kombinací zařízení RS422+ se službou C2 Storage získáte to nejlepší z obou světů. Složka Hybrid Share kombinuje místní výkon zařízení Synology NAS se škálovatelností služby C2 Storage. Velké sady dat se uchovávají v cloudu a vyžadovaná data se streamují do poboček pomocí rozsáhlé šířky pásma datového centra. Často používaná data se uchovávají v mezipaměti místního zařízení NAS a umožňují tak rychlý přístup s nízkou latencí. Zvýšila se také úroveň zabezpečení dat, protože přenos dat ze zařízení NAS do služby C2 Cloud se šifruje na obou stranách.

Záruka a dostupnost

Na zařízení RS422+ se vztahuje tříletá záruka na hardware společnosti Synology1 a ve vybraných oblastech je k dispozici navíc volitelné prodloužení záruky o další dva roky. Již nyní je k dispozici u prodejců a partnerů společnosti Synology.

1. Záruční doba začíná datem zakoupení uvedeným na vaší účtence. Další informace se nacházejí pod tímto odkazem

« Zpět
© Developed by CommerceLab