SYNOLOGY virtuální akce pro uživatele C2

30.06.2022

Společnost Synology Inc. dnes oznámila, že 14. července 2022 bude mít premiéru virtuální akce pro uživatele platformy Synology C2

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 30. červen 2022 – Společnost Synology Inc. dnes oznámila, že 14. července 2022 bude mít premiéru virtuální akce pro uživatele platformy Synology C2.

Vůbec první každoroční akce pro uživatele platformy Synology C2 cloud s názvem Synology Cloud Engage 2022 představí klíčové funkce a řešení služeb Synology C2 určených k ochraně osobních dat, ochraně koncových bodů a služeb a také k ochraně infrastruktury dat.

Ochrana osobních údajů

Nárůst počtu vzájemných připojení naznačuje, že počty zařízení a připojení v každé domácnosti i nadále porostou. Z toho vyplývá, že se bude generovat ještě více dat a používat ještě více webových serverů a aplikací a bude proto nutné chránit více zařízení a uzlů. Každá domácnost by si proto měla připravit ochranu osobních údajů, například správce hesel a osobní řešení zálohování.

 

V rámci této akce se lidé dozvědí, jak používat službu C2 Password k ochraně svých přihlašovacích údajů a dalších citlivých informací, k vytvoření správných návyků při správě přihlašovacích údajů a při využívání plynulého online prostředí. Dále se posluchači dozvědí základní informace o službě C2 Backup pro jednotlivce, která lidem umožňuje zálohovat svá zařízení a cloudové služby a jednoduše provést obnovení celého zařízení nebo jednotlivých souborů prostřednictvím intuitivního portálu služby C2 Backup.

 

Ochrana koncových bodů a služeb

Moderní pracoviště mají často problémy se správou přihlašovacích údajů zaměstnanců kvůli nedostatku podpory více typů zařízení a různých cloudových služeb ze strany starších adresářových služeb. Služba C2 Identity umožňuje centrální správu v rámci celé organizace uživatelů zařízení se systémem Windows nebo Mac, ale také uživatelů využívajících jednotné přihlášení (SSO) platforem Microsoft 365 a Google Workspace a další aplikace SaaS.

 

A nejedná se pouze o správu přihlašovacích údajů. Z důvodu lidské chyby, selhání hardwaru nebo škodlivého útoku v organizacích často dochází ke ztrátám dat. Na základě našich zkušeností lze tvrdit, že služba C2 Backup for Business organizacím při centrálním zálohování počítačů a serverů se systémem Windows, zařízení se systémem Mac, pošty ve službě Microsoft 365 Exchange a obsahu služby OneDrive opravdu pomáhá, stejně jako při následném obnovení celého systému nebo obnovení na úrovni souborů.

 

U souborů a dokumentů, které je třeba bezpečně externě přenášet, dokáže šifrování klient-server a ověřování identity uživatele služby C2 Transfer zajistit bezpečný přenos souborů. Kromě toho umožňují funkce ochrany obsahu služby C2 Transfer chránit nahraný obsah pomocí odkazů s omezenou dobou platnosti, omezení stahování a vodoznaků.

 

Infrastruktura pro úložiště

Vzhledem k exponenciálnímu růstu objemu firemních dat je nutné řešit správu těchto dat v rámci organizace i mimo ní – zde přicházejí na řadu funkce Hybrid Share a C2 Object Storage služby C2 Storage, pomocí kterých mohou firmy vylepšit svoji IT infrastrukturu ukládáním firemních dat v nich.

 

Firmám, které nasazují zařízení Synology NAS v různých pobočkách a zajišťují pomocí nich synchronizaci souborů mezi kancelářemi, umožňuje funkce Hybrid Share připojit službu Synology C2 k lokálnímu zařízení NAS a vytvořit tak hybridní infrastrukturu synchronizace a sdílení souborů s jednoduchou a efektivní správou ze strany správců IT.

 

A pro organizace, které mají k dispozici IT zdroje k vytváření řešení pro archivaci, zálohování nebo poskytování služeb nebo které chtějí vytvořit koncové úložiště pro externí data generovaná při výrobě, ze zařízení nebo z aplikací IoT, představuje služba C2 Object Storage jednoduché a škálovatelné řešení kompatibilní s rozhraním API služby Amazon S3, které stojí významně méně než jiné alternativy dostupné na trhu.

 

Důvěryhodný cloud a zabezpečení

Šifrování prováděné službou Synology C2 na straně serveru a klienta prostřednictvím uživatelem generovaných privátních klíčů zajišťuje ochranu dat uživatelů před neoprávněným přístupem. Společnost Synology také dodržuje postupy preferované předními firmami v tomto oboru, aby se zajistila pravděpodobnosti odolnosti dat s „jedenácti devítkami" (99,999999999 %) a ochránit tak uživatele před ztrátou dat nebo jejich nepředvídaným poškozením. Jelikož se datová centra nacházejí v USA, Německu a na Tchaj-wanu, mohou si uživatelé ukládat data do jimi preferovaného datového centra a splnit tak případné zákonné požadavky.

Možnosti účasti

Akce Synology Cloud Engage 2022 bude mít premiéru 14. července a v rámci mnoha relací v různých jazycích nabídne zájemcům z celé planety podrobnosti o výše uvedených funkcích a službách. Podívejte se na další podrobnosti o jednotlivých relacích a zaregistrujte se na stránce https://sy.to/jpqqb.

Kontakt pro tisk

Kontaktní formulář pro média

 

« Zpět
© Developed by CommerceLab