Synology® 2021 AND BEYOND

04.12.2020

Tchaj-pej, Tchaj-wan – 30. listopad 2020 – Blíží se datum každoroční akce, v rámci které společnost Synology oznamuje novinky nejen z oblasti vývoje řešení pro správu dat. Minulý rok se konference zúčastnily tisíce uživatelů z celého světa, aby se dozvěděli informace o nejnovějších řešeních společnosti Synology. Vzhledem k současné celosvětové situaci se tato akce přeměnila na online setkání, ke kterému se může současně připojit ještě více lidí. 

2021 AND BEYOND se zaměří na hlavní inovace, které budou představeny v roce 2021, s důrazem na dosud největší aktualizaci produktů pro správu dat od společnosti Synology – systém DSM 7.0. Kromě nových funkcí a nástrojů pro správu v systému DSM představí přednášející také naše pojetí hybridní cloudové infrastruktury a to, jak se vyvíjí zálohování dat. 

Tato relace je naplánovaná na 7. prosince 2020. Zájemci se mohou zaregistrovat, aby obdrželi upozornění na portál akce, nebo můžou sledovat naše účty na sociálních médiích, kde se nejnovější informace objeví ihned po zveřejnění.

Odkaz na akci: https://sy.to/2021

« Zpět
© Developed by CommerceLab